Lord of the Rings

Lars >> Karolyk


Member
Joined Jun 5 2011
Actions
Send a Message
Add as Friend
Flag as Inappropriate
General Info

MALE
24 years old
Breda
Friends (1)

Site Memberships

Lord of the Rings

Recent Activity
About Me

Ik zit op het HAVO. Ik ben een enorm Fantasy fan en ben ook een enorme fan van mythologiën en enorm geïnteresseerd in geschiedenis. Verder heb ik veel boeken gelezen zoals de gehele Shannara serie, Wheel of Time. Hobbit, LotR en Silmarillion. Ik ben bezig met een begin te maken aan het Quenyaans en wil binnenkort proberen door geschiedenis van Midden-Aarde te komen. Ook ben ik een grote fan van Harry Potter. De hele reeks al zeker 3 keer gelezen.

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

2 Comments

Reply Atrey
6:58 AM on June 18, 2011 
Ik bestel ze soms via internet, maar vaak koop ik ze ook gewoon op vakanties, weet je wel, in het buitenland. Ook heb ik in de stad waar ik woon een hele grote boekenzaak, Donner. Daar zijn wel wat van 7 etages. :P Daar vind ik altijd wel wat.
Reply Atrey
7:38 AM on June 14, 2011 
Ik hou ook van lezen en ben ook erg geintresseerd in mythologieen etc. Ik schrijf zelf ook boeken erover. Of nou ja, deels erover. Over krijgers met magie in Egypte enz. Ik schrijf heel veel boeken. Heb je ook Narnia gelezen? Door C.S.Lewis. Het zijn 7 delen en C.S.Lewis was de beste vriend van Tolkien en ook Narnia is echt super om te lezen! Alleen iets kinderlijker dan Lotr, en daarom bij Lotr ook voor altijd mijn favourite, maar ook Narnia is erg leuk! En het erfgoed Cycles, van Christopher Paolini. Weet je wel, de Eragon boeken. Die zijn ook cool! Lees je ook veel Griekse mythologieen enz. over Medusa, Jason etc.? Ik wel! :D